22.10.2019- 22.10.2019
Üniversitemiz Marka Tescil Belgesini Aldı

Üniversitemizin Türk Patent Enstitüsüne yapmış olduğu başvuru üzerine 2019 38874 nolu Marka Tescil Belgesini almıştır.

17/04/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 10 yıl süreyle tescil edilmiş olan logomuz, Üniversitemiz için kalite ve saygınlık referansı olacaktır. Bununla birlikte Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi logosunun izinsiz kullanımı durumunda yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar. Kamuoyuna duyurulur.

Üniversitemiz Logosu Kullanım Kuralları:

Logo, hiçbir şekilde değiştirilerek kullanılamaz (ebat, renkler, zemin tonuna göre kullanımı), gerekli olduğu hallerde büyütülür veya küçültülebilir. Boyutu uzatılıp, genişletilemez ve daraltılamaz. Logo, sadece Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile doğrudan bağlantılı basılı dokümanlarda veya web sayfalarında kullanılabilir. Üniversitemizin bağlantısı olmayan herhangi bir konu için kullanılamaz.

Logo, başka bir logonun parçası ya da bir tasarım öğesi olarak kullanılamaz.

Logo, Üniversitemizin haklarını engelleyecek şekilde kullanılamaz.

Logo kullanımı, kullanıcılara Üniversitemiz ile ilgili herhangi bir hak vermez.

Logo kullanımı kurallarına uygunsuz hareket eden, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin haklarını çiğneyen veya yasalara aykırı kullananlara karşı Üniversitemiz yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar.

Logo Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız.