14.06.2019- 28.06.2019
10.05.2019 Tarihli Üniversitemiz Akademik Personel Alım İlanı Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları

YADYO Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Tarihi Anabilim Dalı Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları

Kazanan Adaylara Ayrıca Bir Duyuru Yapılmayacak Olup Bu Sayfada Yapılan Duyuru Tebligat Niteliğindedir

Kazanan adayların aşağıda yazılı belgeleri hazırlayarak 28 Haziran 2019 Cuma tarihine kadar atandıkları birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

1- Aslı veya kurum tasdikli öğrenim belgesi (lisans, yüksek lisans, doktora)
2- Sağlık kurulu raporu (tam teşekküllü devlet hastanesi ) (naklen geleceklerden istenmez)
3- Sabıka kayıt belgesi (naklen geleceklerden istenmez)
4- Askerlik durum belgesi (naklen geleceklerden istenmez)