11.10.2017- 11.10.2017
Üniversitemiz ile Kariyer Polikliniği-Akademi Arasında İş Birliği Anlaşması Yapıldı

Üniversitemiz ile Kariyer Polikliniği-Akademi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, Adana BTÜ öğrencilerine yönelik özel faaliyetlerde bulunma, üniversite tanıtım ve reklamlarını yapma, Üniversitemize öğrenci yönlendirme, kongre ve seminerler düzenleme, eğitim organizasyonları gerçekleştirme ve belgelendirme, danışmanlık hizmetleri, yurt içi ve yurt dışı organizasyonların düzenlenmesi konusunda mutabakata varıldı.

Ayrıca iş birliği çerçevesinde Adana BTÜ öğrencilerine özel www.omurboyuegitim.com adresinden alacakları eğitimlerde % 40 indirim fırsatı ve Adana BTÜ personeli ile öğrencisine özel psikolojik danışmanlık hizmetlerinden %25 indirim ile yararlanma imkânı tanındı.